CHAMPIONSHIP

Bilić okrenuo i pobjegao na šest bodova, Krovinović asistirao, Benković zabio

Foto: Getty Images/Guliver Image

WEST BROMWICH ALBION je u 32. kolu Championshipa pobijedio Reading u gostima 2:1 i drugom pobjedom zaredom pobjegao trećeplasiranom Fulhamu na šest bodova prednosti.

Momčad Slavena Bilića loše je otvorila susret i primila gol već u 11. minuti, kad je Puscas zabio iz penala, ali se brzo pribrala i potpuno zasluženo izjednačila u 26. minuti preko Pereire.

WBA je u nastavku bio potpuno dominantan, a pobjedu mu je donio Bartley koji je u 49. minuti zabio na ubačaj Filipa Krovinovića. Biliću je ovo druga uzastopna pobjeda kojom je iskoristio kiks Leedsa i Fulhama i pobjegao im na šest bodova prednosti. Leeds je sinoć odigrao samo 1:1 s Brentfordom, a istim rezultatom je završio večerašnji susret između Millwalla i Fulhama.

Bristol City je imao uvjerljivih 3:0 protiv Derbyja pa se na kraju morao tresti za pobjedu. Domaćini su pred kraj prvog poluvremena, činilo se, slomili goste. Prvo je u 38. minuti zabio Wells, a minutu prije odmora je Filip Benković nakon gužve kod jednog kornera zabio svoj prvi gol od dolaska na posudbu u Bristol. U 58. minuti je Diedhiou povisio na 3:0, no gosti su se vratili golovima u 61. i 82. minuti, ali snage za potpuni preokret nisu imali.

Simon Sluga branio je svih 90 minuta za Luton Town koji je pobijedio Sheffield Wednesday 1:0 i dobio vrlo važnu utakmicu u borbi za opstanak.

Championship, 32. kolo:

Bristol City - Derby 3:2

Huddersfield - Cardiff 0:3

Luton - Sheffield Wednesday 1:0

Reading - WBA 1:2

Stoke - Preston 0:2

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.