hrvatski treneri

Bilić: Jako sam razočaran. Mi smo nogometni klub i ovo se ne radi

Foto: Gulliver / Getty Images

SLAVEN BILIĆ nakon remija West Bromwicha kod Brightona (1:1) u šestom kolu Premiershipa nije krio ljutnju zbog onoga što mu je klub napravio neposredno prije utakmice. 

WBA je dan prije derbija začelja poslao egipatskog braniča Ahmeda Hegazija u saudijski Al Ittihad na posudbu uz obavezu otkupa. Bilić otkriva da je prodan bez njegova znanja klubu kojeg je vodio prije West Broma.

Engleski mediji pišu da je Bilić poludio kada je saznao što je klub napravio. Međutim, WBA to opravdava time što se riješio preskupog Hegazijevog ugovora od 80 tisuća eura tjedno, a uz to je i dobio 5 milijuna eura odštete.

Bilić je ovako komentirao naprasni odlazak stopera koji je u tri godine u WBA-u odigrao 104 utakmice: 

"Želio sam da Hegazy ostane. Iskusan je, vrhunski profesionalac, kvalitetan igrač i zato sam htio da ostane. On je htio ostati, ali onda se nešto dogodilo i on je otišao, iako me klub uvjeravao da će ostati. Tako da prodaja njega sigurno nije bila moja odluka. U subotu smo imali taktički trening za Brighton, na kojem mi je Hegazy bio u prvoj momčadi za ovu utakmicu, kao što je igrao i cijeli prošli meč, tjedan dana ranije protiv Burnleya. U klubu su me uvjeravali da će ostati. I onda se dogodilo to što se dogodilo. Iznenada, jučer... Naravno da nisam zadovoljan, naravno da nisam. Jako sam razočaran, jer trebamo igrače. Naravno, postoji ekonomska strana posla, ali mi smo nogometni klub i nogometna momčad i moramo zadržati naše najbolje igrače."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.