PREMIERSHIP

Bilić ima odličan raspored. U prvih sedam kola ima samo jednog protivnika iz vrha

Foto: Getty Images/Guliver Image

PREMIER liga objavila je danas raspored nove sezone.

Prvo kolo Premiershipa igrat će se 12. rujna, a ne bude li problema s koronavirusom, sezona će završiti 23. svibnja kad je na rasporedu zadnje kolo.

Novi prvoligaš West Bromwich Albion u prvom kolu bit će domaćin Leicesteru, a trener Slaven Bilić može biti zadovoljan rasporedom na startu prvenstva. Iako u Premier ligi nema laganih utakmica, osobito za klubove koji dolaze iz druge lige, WBA u prvih sedam kola ima samo jednu baš izrazito tešku utakmicu.

Nakon Leicestera, Bilić gostuje kod Evertona, a u 3. kolu je domaćin moćnom Chelseaju od kojeg Frank Lampard stvara veliku momčad. Listopad Biliću nosi četiri na papiru puno lakše utakmice od kojih će čak tri igrati u gostima.

WBA ide u goste Southamptonu, onda dočekuje Burnley pa gostuje kod Brightona i Fulhama s kojim je prošle sezone u Championshipu dvaput remizirao.

U studenom se stvari kompliciraju. WBA u 8. kolu dočekuje Tottenham pa ide na Old Trafford, a neugodan će im biti prosinac kad u vrijeme blagdana u deset dana igraju u gostima kod Cityja, kod kuće s Villom te na Anfieldu protiv prvaka Liverpoola.

Bilićeva momčad sezonu zatvara također protiv Liverpoola, West Hama i Leedsa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.