Bilić zbog gluposti vratara ostao bez pobjede protiv Stokea, City šokiran u sudačkoj nadoknadi

Foto: Getty Images / Guliver Image

SLAVEN BILIĆ i West Ham odigrali su neodlučeno 1:1 protiv Stokea kod kuće, u 11. kolu Premier lige. Hrvatski trener ostao je bez pobjede zbog gluposti vratara Adriana, koji je poklonio gol gostima.

Hammersi su poveli u 65. minuti, a zabio je Michail Antonio glavom nakon centaršuta Dimitrija Payeta s lijeve strane. Bio je to šest gol 26-godišnjeg Antonija u 12. susretu ove sezone u prvenstvu, što ga čini najboljim strijelcem momčadi.

Činilo se da će Bilić stići do četvrte pobjede u prvenstvu, a onda se ukazao vratar Adrian.

Španjolac je u 75. minuti napravio glupost i istrčao, nakon čega ga je Jonathan Walters prebacio, a Bojan Krkić zabio za konačnih 1:1, čime je Stoke ostao i petu utakmicu zaredom bez poraza, uz tri pobjede i dva remija.

Vodeći Manchester City vodio je s 1:0 na Etihadu protiv Middlesbrougha golom Sergija Aguera u 43. minuti nakon asistencije Kevina De Bruynea, ali su gosti šokirali momčad Pepa Guardiole u prvoj minuti sudačke nadoknade.

George Friend centrirao je s lijeve strane, a na drugoj vratnici Marten De Roon glavom zakucao loptu u mrežu za veliki bod.

Do prve pobjede u sezoni preokretom je stigao Sunderland, koji je svladao Bournemouth u gostima s 2:1, golovima Victora Anichebea u 33. te Jermaina Defoea u 74. iz penala, dok je jedini pogodak za domaćina zabio Dan Gosling u 11. minuti.

Burnley je vodio s 2:0 protiv Crystal Palacea zahvaljujući golovima Sama Vokesa i Johanna Gudmundssonua u 2. i 14. minuti. Međutim, gosti su vratili preko Connora Wickhama u 60. i Christiana Bentekea u 81. iz penala, ali je pobjedu Burnleyu 3:2 ipak donio Ashley Barnes u 94. minuti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.