BBB-i uoči početka sezone postavili transparent ispred Maksimira. Pogledajte ga

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO večeras u 21 sat na Maksimiru igra 1. kolo SuperSport HNL-a protiv Istre. Momčad Sergeja Jakirovića uspješno je odradila pripreme, dovela je nekoliko novih igrača i puna samopouzdanja kreće u novu sezonu u kojoj se nada i ulasku u Ligu prvaka.

Večer uoči utakmice ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona osvanuo je i veliki transparent, koji su Bad Blue Boysi ostavili kao znak podrške momčadi. "Hoćemo titulu i ove godine", stoji na transparentu, a najvjerniji Dinamovi navijači oglasili su se i službenim priopćenjem.

Sjever brani svoju krunu

"Bliži se početak nove sezone u kojoj Dinamo kreće u obranu dvostruke krune i borbu za plasman u Ligu prvaka! Želimo nastaviti tamo gdje smo stali prošle sezone koja je imala spektakularan završetak, a to podrazumijeva pun sjever u petak navečer kada na Maksimiru gostuje Istra. 

Očekujemo da tribina nastavi svoj rast i prenese energiju i dobru atmosferu u novu sezonu koja će biti prepuna izazova kako za naš klub tako i za nas. S pravom se može reći kako je ovo prva sezona nakon dugo vremena u koju ulazimo bez ozbiljnijih opterećenja van čiste navijačke priče, s fokusom na ono što slijedi na tribini i naravno - na terenu! 

Uskoro nas očekuje i doigravanje za ulazak u Ligu prvaka i europska navijačka jesen čemu se svaki navijač veseli i iz tog razloga je bitno da u novu sezonu uđemo pobjednički i sa stilom. Vidimo se na Maksimiru!

SJEVER BRANI SVOJU KRUNU!" objavili su BBB-i

Objavili poruku na Telegramu

"Nekoliko važnih informacija uoči današnje utakmice:Zbog izvođenja koreografije na tribini budite najkasnije 45 minuta prije početka utakmice. Ulazi na sjever su otvoreni već od 19 sati i ne bi smio biti problem da tribina bude spremna za koreografiju na vrijeme.

U poluvremenu utakmice karlovački Bad Blue Boysi će skupljati donacije u plavim kutijama za obitelj našeg prijatelja Eugena Kvaternika - Juđa koji nas je početkom tjedna prerano napustio. Neka nam ne bude teško sudjelovati u prikupljanju priloga za čovjeka koji je bio pravi navijač i pripadnik naše grupe!", dodali su Boysi na Telegramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.