PAD NIKE KOVAČA

Bayernov privremeni trener: Mnogi su na oproštaju s Kovačem imali knedlu u grlu

Foto: Getty Images

BAYERN sutra dočekuje Olympiakos u četvrtom kolu Lige prvaka i imat će priliku doći nadomak prolaska u osminu finala.

Atmosfera je, nakon tri dosadašnje pobjede, trebala biti na visokom nivou, no nakon otkaza Niki Kovaču u nedjelju stvari su se pogoršale.

Momčad će tako voditi dosadašnji pomoćnik Hans Flick.

"Posljednjih sam mjeseci dobro upoznao Niku i Roberta tako da mi ova situacija nije bila laka. Niko je uvijek iskren i jasan, a to što je posjetio igrače na treningu kako bi se oprostio s njima pokazuje kolika je klasa čovjeka. Puno je ljudi na oproštaju s njim imalo knedlu u grlu", rekao je na današnjoj presici pa dodao:

"Ni sam se nisam nadao da će se dogoditi ostavka i da će me zvati Hasan Salihamidžić. Večerao sam sa suprugom kada mi je zazvonio mobitel, sjeo sam razgovarati s ljudima iz kluba te iz vjernosti prema klubu prihvatio ponudu."

Flick planira dati važnu ulogu dosad nezadovoljnom Thomasu Mulleru, legendi kluba i senatoru svlačionice.

"Thomas je jako bitan za naš klub, osvojio je sve što se moglo osvojiti. Dio je Bayernovog identiteta. Na travnjaku je vrlo inteligentan igrač, on je vođa i drugi igrači ga slijede."

Pokušat će podići igrače koliko bude mogao.

"Moje je da razgovaram s njima i objasnim im da su dovoljno sposobni svi do jednog ispuniti moje zahtjeve. No, ono što moraju shvatiti  jest da ovo nije individualni sport i da se moramo držati zajedno. Želim ih motivirati."

Flick je odradio trening s momčadi i nastojat će promijeniti način igre, posebno u obrani gdje je Bayern imao velikih muka posljednjih tjedana.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.