LIGA PRVAKA

BAYERN - OLYMPIAKOS 2:0 Perišić i Lewandowski za prvu pobjedu nakon Kovača

Foto: EPA

BAYERN je danas slavio 2:0 protiv Olympiakosa u utakmici 4. kola grupne faze Lige prvaka, a strijelci pogodaka za Bavarce bili su Robert Lewansowski u 69. minuti i Ivan Perišić u 89. minuti utakmice.

Bila je to prva utakmica Bayerna nakon smjene Nike Kovača, a momčad je s klupe vodio Hans Flick, Kovačev zamjenik koji je odlaskom hrvatskog stručnjaka promoviran na mjesto prvog trenera.

Dugo su se Bavarci mučili s Olympiakosom i promašivali izgledne prilike, a onda je Joshua Kimmich prekrasnom dugom loptom na krilu pronašao Comana, ovaj se oslobodio čuvara i ubacio, a Lewandowski se sjajno snašao i neobičnim udarcem poslao loptu u mrežu grčke momčadi.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Neumorni Perišić

Drugi gol Bayern je postigao u 89. minuti, a strijelac je bio Ivan Perišić. Bayern je oduzeo loptu nogometašima grčke momčadi na svojoj polovici i s puno igrača istrčao u kontru po lijevoj strani.

Na desnoj strani sve je ispratio Perišić koji je nakon šprinta od pedesetak metara dočekao loptu koja je došla s lijeve strane i mirno zakucao u gol.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Bayern je sada prvi u skupini s 12 bodova i utakmicom više od Zvezde (3) i Tottenhama (4) koji igraju danas od 21 sat. Posljednje mjesto skupine drži Olympiakos s jednim bodom.

Bayern München - Olympiacos Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.