Zvijezda Eura odustala od transfera u Barcelonu?

Foto: EPA

NICO WILLIAMS, krilo Athletica koje je oduševilo nastupima za španjolsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, bio je najveća želja Barcelone u ljetnom prijelaznom roku. Nije bila tajna da katalonski klub želi 22-godišnjaka kojem predviđaju sjajnu nogometnu budućnost, kao što nije nepoznato ni to da klub ima financijskih problema. Čini se kako na kraju od transfera neće biti ništa ako je vjerovati pisanju španjolskih medija.

Williams je odlučio pet dana ranije prekinuti ljetni odmor koji je dobio i pojavio se na pripremama Athletica, a klub je objavio video njegovog povratka na službenim kanalima. "Vratio sam se! I jedva čekam sljedeću sezonu. Aupa Athletic!" obratio se Williams navijačima.

Zabio u finalu Eura

Mnogi to tumače kao znak da je Williams odlučio još malo ostati u baskijskom klubu s kojim ima ugovor do 2027. godine, pa čelnici Athletica ne trebaju uopće žuriti s njegovom prodajom. Klauzula u njegovom ugovoru dopušta mu raniji odlazak iz Athletica bude li se našao kupac spreman izdvojiti 58 milijuna eura.

Bask afričkog podrijetla bio je standardni član prve postave Španjolske na poziciji lijevog krila. Za nove prvake Europe nastupio je u svim utakmicama osim u susretu protiv Albanije u grupnoj fazi. Uz jednu asistenciju, zabio je i dva gola, među kojima i Engleskoj u finalu turnira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.