Transferi

Barcelona aktivira posebnu opciju i dovodi napadača kojeg nitko nikad nije kupio

Foto: Guliver Image/Getty Images

OUSMANE DEMBELE doživio je novu ozljedu i propustit će ostatak sezone. To je veliki udarac za ionako ozljedama uzdrman Barcelonin napad. 

Katalonci su tako u napadu ostali samo na Lionelu Messiju, Antoineu Griezmannu te mladom Ansuu Fatiju, a čekaju ih odlučujuće utakmice u čak tri natjecanja do kraja sezone (prvenstvo, kup, Liga prvaka).

Barcelona zbog ozljede Dembelea može od Nogometnog saveza Španjolske zatražiti aktiviranje posebne opcije i dovođenje novog igrača. Katalonski Sport tvrdi da će španjolski prvak to i napraviti. Uvjet je da bude igrač iz Primere ili bez kluba. 

Stiže napadač Getafea koji klubove mijenja samo kao slobodan igrač

Izbor je pao na Angela Rodrigueza, 32-godišnjeg napadača Getafea. Ove sezone igra u sjajnoj formi i zabio je 13 golova, a u ugovoru ima odštetnu klauzulu prema kojoj ga zainteresirani klub može dovesti za 10 milijuna eura. Može pokriti više pozicija u napadu i tip je igrača kakav je prijeko potreban Barceloni u sljedećim mjesecima.  

Embed from Getty Images

U Getafeu je od 2017. godine, a ranije je igrao za Zaragozu, Eibar, Levante, Elche i Tenerife. Zanimljivo, u karijeri nije imao nijedan transfer - klubove je mijenjao samo kroz posudbe ili kao slobodan igrač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.