Babel: Sun izmišlja, uopće im nisam dao intervju

NIZOZEMSKI krilni napadača Liverpoola Ryan Babel ljut je na engleski tabloid The Sun zbog prenošenja njegovih izjava za koje tvrdi da ih nikada nije dao.

The Sunu se, tako, Babel navodno potužio na loše odnose koje ima s nekim igračima u svlačionici.

"Vrlo sam razočaran i ljut jer je objavljen intervju koji uopće nisam dao. Nikada nisam dao intervju za The Sun. Dao sam samo jedan intervju prije mjesec dana u Nizozemskoj, kada sam bio s reprezentacijom. Mislim da je The Sun uzeo dijelove tog intervjua, ali i dodao vlastite interpretacije koje ne odgovaraju istini. Oni pišu da sam govorio loše o dugim igračima u Liverpoolu, a to ne bih nikada učinio. Najsmješnije je od svega što su izmislili da nisam prijatelj sa Dirkom Kuytom. Ma dajte! Pa neka vam Dirk kaže kakav je naš odnos",  kaže Babel, te dodaje.

"Jednu stvar moram razjasniti. Tko je objavio taj navodni intervju? The Sun. Nikada ne bi dao intervju za njih! Drago mi je da je trener poručio da ima povjerenja u mene, te da mi vjeruje da nisam rekao ono što je napisano. I još je taj članak bio objavljen na dan važne utakmice. Razgovarao sam i sa nekim suigračima koji su me utješili govoreći mi: ''Pa što se ti uzbuđuješ, to je The Sun''! "

Na kraju, objasnio je i svoju situaciju, odnosno prokomentirao činjenicu da igra vrlo malo.

" Istina je da sam dao puno intervjua u kojima sam govorio o svom statusu i želji za većom minutažom na terenu. Mislim da je to normalna situacija i da svaki igrač želi igrati što više, odnosno da smatra da je dovoljno dobar za prvi sastav. Ja držim da sam dovoljno dobar igrač da bi mogao odigrati puno utakmica u Liverpoolu. To mislim i to ću uvijek i govoriti. Nadam se da neće ostati sve na priči, odnosno da ću imati priliku to i dokazati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.