Athletic o engleskom talentu: Izgleda kao Modrić, a igra kao Iniesta

Foto: Profimedia

LEICESTER CITY je u šesnaestini finala FA kupa pobijedio Newport 3:0, a za engleskog prvoligaša debitirao je 17-godišnji Sammy Braybrooke. The Athletic je o njemu napisao tekst pod naslovom: "Upoznajte Sammyja Braybrookea, kapetana Engleske U-18 reprezentacije koji izgleda kao Modrić, a igra kao Iniesta."

Ističu kako je nizak, što nadoknađuje "upornošću, tehničkim sposobnostima i impresivnim razmišljanjem na terenu". Athleticov izvor tvrdi kako ga u mladoj engleskoj reprezentaciji, čiji je kapetan, zovu "Leicesterov Iniesta" zbog "brzog stila igre i tehnike".

Zovu ga Modrić

"Otišli smo razgovarati s direktorom Jonom Rudkinom o njegovom razvoju. Čekali smo sastanak kada su dolazili igrači prve momčadi. Zaustavili su se da se pozdrave kada je naišao Caglar Soyuncu i počeo vikati: 'Bok, Modriću!'" ispričala je njegova majka Sophie za Athletic.

Opisuju ga kao povučenog mladog igrača koji je kapetan Engleske postao zbog uzornog ponašanja na i izvan terena. Prošao je Leicesterovu školu nogometa, a tijekom ljetnih priprema bio je s prvom momčadi trenera Brendana Rodgersa, kojeg je toliko impresionirao da je od kluba tražio da Braybrookeu daju prvi profesionalni ugovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.