TRANSFERI

Atalanta ekspresno pronašla stopera nakon iznenadnog odlaska Škrtela

Foto: EPA

ČIM JE Martin Škrtel senzacionalno raskinuo ugovor s Atalantom samo tri tjedna nakon dolaska, klub iz Bergama krenuo je u potragu za novim braničem.

I čini se da ga je već pronašao. Španjolski portal El Desmarque piše, a Football Italia prenosi, da je Atalanta kontaktirala Sevillu o mogućnosti dovođenja danskog reprezentativca Simona Kjaera.

Baš kao i Škrtel, i Kjaer je prethodno igrao u Fenerbahčeu, odakle je 2017. za 12,5 milijuna eura stigao u Sevillu, ali trenutačno nije u prvom planu kluba iz Andaluzije. Danac se ne bi trebao previše prilagođavati na Italiju jer je već dvije sezone proveo u Palermu te jednu u Romi.

Kjaer bi mogao postati već treći igrač Seville koji je ovog ljeta stigao u Atalantu, koja je već dovela napadača Luisa Muriela za 15 milijuna eura i beka Guilhermea Aranu na posudbu.

Škrtel je šokirao čelnike Atalante zahtjevom za raskid ugovora samo tri tjedna nakon što je potpisao kao slobodan igrač, a razlog su nesuglasice s trenerom Gasperinijem. U klubu tvrde da nije mogao izdržavati naporni tempo Gasperinijevih treninga, dok se slovački branič bunio zbog njegovih taktičkih zamisli i činjenice da je u prvoj utakmici ostao na klupi.

Atalanta će ove sezone prvi put u povijesti zaigrati u Ligi prvaka, a izvučena je u skupinu s Dinamom, Manchester Cityjem i Šahtarom.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.