HAJDUK U EUROPI

As: Lavija je zabio autogol. Marca: Villarreal - Hajdluk 4:2

Foto: Omar Arnau/Pixsell

HAJDUK je izgubio 4:2 kod Villarreala u prvoj utakmici play-offa za igranje u skupinama Konferencijske lige. Hajduk je poveo u drugoj minuti golom Stipe Biuka poslije asistencije Marka Livaje, no već u 19. minuti bilo je 2:1 za domaćina. U 15. minuti zabio je Jose Luis Morales, a u 19. je Marko Livaja poslao loptu u vlastitu mrežu.

Villarreal je u 36. minuti preko Moralesa otišao na 3:1, a četvrti gol zabio je Gerard Moreno u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Za Hajduk je na 4:2 smanjio Marco Fossati u 85. minuti, nakon što je Aissa Mandi raskrvario Nikolu Kalinića udarcem laktom po licu.

As: Lavija je zabio autogol

U izvješću utakmice madridski As je krivo napisao ime Marka Livaje: "Lavija je zabio autogol nakon slobodnog udarca koji je izveo Baena." As se dotaknuo i uzvratne utakmice, koja se igra sljedećeg četvrtka na Poljudu: "Izgledalo je kao da je Biuk pogodio iz zaleđa, ali VAR-a nije bilo. Stoga će Villarreal putovati s dva gola prednosti u strašni hrvatski pakao."

Marca: Villarreal - Hajdluk 4:2

Marca je imala problem s Hajdukovim imenom. Tako je neko vrijeme pisalo Villarreal - Hajdluk 4:2. Podsjetimo, po dolasku u Valenciju na Hajdukovom autobusu pisalo je - Hajduc.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.