TRANSFERI

As: Barca ga je 2020. kupila za 21 milijun eura, Xavi je sad rekao da može ići

Foto: Profimedia

U LISTOPADU 2020. godine Barcelona je potvrdila dolazak desnog beka iz Ajaxa u transferu vrijednom 21 milijun eura, koji je uz bonuse mogao biti i pet milijuna veći. Sergino Dest potpisao je tada ugovor na pet godina, a klub ga je zaštitio klauzulom prema kojoj može ranije otići tek u slučaju ponude vrijedne 400 milijuna eura. As navodi da se situacija promijenila i da je Xavi rekao da 21-godišnji reprezentativac SAD-a može otići.

Dolaskom Cesara Azpilicuete, uz ostanak Sergija Roberta i mogućnost da Dani Alves odradi uspješno i sljedeću sezonu, Dent je postao višak koji Barci nije potreban, dodaje se. Barcelona će ga pokušati iskoristiti, ali samo postigne li cijenu koja će zadovoljiti čelnike kluba, za dovođenje igrača koje želi iz klubova koji su se za njega raspitivali.

To su Sevilla i Bayern. Jules Kounde je igrač o kojem se u Barceloni priča i Dest bi stoga mogao u redove španjolskog rivala. Što se Bayerna tiče, Robert Lewandowski i dalje je želja kluba s Camp Noua, pa u toj priči Dest postaje igrač koji bi mogao smanjiti cijenu poljskog napadača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.