PREMIER LIGA

Arsenalova zvijezda o borbi s mentalnim problemima: Više i ne pomišljam na alkohol

Foto: David Klein/CSM via ZUMA Wire/Cal Sport Media via AP Images/Guliver

ARSENALOV bek Hector Bellerin ove sezone nije imao nikakvih problema s ozljedama, ali zbog njih je propustio dobar dio prethodne dvije.

Španjolski branič gostovao je u podcastu Tea With Timbsy te se u jednosatnom razgovoru dotaknuo problema koje je imao u tom razdoblju.

"Kad sam se prvi put teško ozlijedio, imao sam uza se obitelj, prijatelje i suigrače koji su to već prošli, ali nisam mogao znati što će mi se dogoditi", započeo je 26-godišnji Bellerin sjećanje na 2018. godinu.

"Kad sam se vraćao, nisam mogao trenirati, počeo sam puno izlaziti i piti. Znam da kao nogometaš ne bih trebao to govoriti, ali to je istina. Svi imamo svoje probleme, pa i s mentalnim zdravljem. Kad je nogomet praktički tvoj identitet, a oduzmu ti ga, bude teško: A London je grad koji nudi mnoge izazove ako nisi dovoljno odgovoran. Znao sam da se moram oporavljati, ali nisam morao ni trenirati ni igrati, pa mi je um bio drugdje", pričao je Arsenalov Španjolac.

"Nasreću, imao sam suigrače i trenere koji su znali što prolazim i izveli me na pravi put. Vrlo sam sretan zbog toga. Ali nije me sram, tada sam se tako osjećao i to je bio najbolji način za nošenje s emocijama. Očito, to nije najbolji način jer ne rješava probleme, nego ih samo odgađa. Puno sam naučio iz toga. Sad je alkohol posljednja stvar koja mi je na pameti ako se ozlijedim", završio je Bellerin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.