LIGE PETICE

Argentinski vunderkind na meti Barcelone: "Nema načina da ga zadržimo"

Foto: EPA

MLADI argentinski veznjak Thiago Almada približava se 60. nastupu za Velez Sarsfield, a njegove su igre već odavno privukle pažnju europskih velikana poput Manchester Uniteda i Atletico Madrida, a sad se popisu zainteresiranih pridružila i Barcelona.

Trener Veleza Pablo Cavallero otkrio je da se katalonski klub raspitivao o tom 19-godišnjem dragulju.

"Znam da se Barcelona raspitivala o njemu kod nas, ali znamo i da mu je tek 19 godina te da treba i dalje sazrijevati", rekao je Cavallero za lokalne medije, a prenosi TNT Sports.

"Ako stigne ponuda koja je neodoljiva za igrača i za klub, izvjesno je da ćemo je razmotriti", dodao je trener.

"Nema načina da ga zadržimo. Uz sve ponude o kojima pišu mediji dodajte još jednu s lokalnog tržišta i dvije iz Italije", rekao je član Velezova odbora za ESPN.

Almada je za Velez debitirao prošle sezone, a ove je već odigrao 25 utakmica u svim natjecanjima, postigao pet golova i upisao dvije asistencije. Ugovor s klubom mu vrijedi do 2023. godine.

Odrastao je u Fuerte Apacheu, opasnom kvartu Buenos Airesa, u kojem je njegove utakmice s prijateljima često prekidala pucnjava.

"Tamo sam proveo djetinjstvo i naučio i dobre i loše stvari. Ljudi su pokraj mene pušili, a viđao sam i ljude s pištoljima u rukama. U tom su kvartu mnogi pošli krivim putem, a ja sam odabrao nogomet", rekao je Almada u starom intervjuu, prenosi Goal.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.