Transferi

Argentinski ofenzivac stigao u Zagreb, uskoro će ga Dinamo službeno predstaviti

Foto: Instagram

MATIAS GODOY, 18-godišnji argentinski nogometaš, stigao je u Zagreb. Karijeru će nastaviti u Dinamo koji će ga javnosti službeno predstaviti u narednim danima.

Jedan od najvećih talenata argentinskog nogometa stiže na posudbu do kraja sezone. Dinamo će to platiti 300 tisuća eura, a u ugovoru će imati klauzulu prema kojoj ga može dovesti za dodatnih 1,5 milijuna eura uz postotak od buduće prodaje.

Godoy igra na poziciji desnog krila, a do sada je nastupao za drugoligaša Atletico Raffaelu. Mladi je reprezentativac te je s Argentinom bio prvak Južne Amerike u U-15 i U-17 kategoriji. 

Postojala je ranije opcija da Godoy u Dinamo dođe preko Inter Miamija, kluba Davida Beckhama. Slavni Englez bi otkupio njegov ugovor i zatim ga poslao na posudbu u Dinamo. Razlog za takav neuobičajen posao bila je činjenica da argentinski dragulj ne želi igrati u MLS-u, već je navodno inzistirao na tome da odmah po potpisu ugovora s američkim klubom ode u Europu. U međuvremenu je propao taj plan pa će Godoy izravno u Zagreb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.