Messi na sljedećem SP-u želi napraviti ono što nitko u povijesti nije uspio

Foto: EPA

LIONEL MESSI (35) je u svojem drugom finalu s Argentinom došao do naslova prvaka, a nakon pobjede u finalu nad Francuskom je proglašen najboljim igračem turnira. Čudesni Argentinac postao je prvi igrač u povijesti koji je zabio gol u skupini, osmini finala, četvrtfinalu, polufinalu i finalu. Mnogi tvrde da je to Messiju bilo posljednje Svjetsko prvenstvo u karijeri, ali ne i legendarni Argentinac Jorge Valdano.

Valdano otkrio Messijevu ideju

"Kad kamere nisu bile uključene, Messi mi je rekao da će, ako u svom petom pokušaju osvoji naslov prvaka, ostati i na šestom. Rekao mi je da to nije napravio nijedan igrač u povijesti. Odgovorio sam da to nije moguće, a on je rekao: "Ako postanem svjetski prvak, igrat ću za Argentinu i na sljedećem prvenstvu."

Messi za povijest

Valdano je 1986. godine bio prvak svijeta s Argentinom, i to kao igrač Reala. Danas radi kao stručni komentator, a ovaj se razgovor dogodio za vrijeme jednog TV intervjua uoči Mundijala. Ako se Valdanova priča uistinu ostvari, Messi bi u 39. godini postao prvi igrač u povijesti koji bi igrao na šest svjetskih prvenstava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.