Navijači Zenita dva puta prekinuli utakmicu, a APOEL napravio novo čudo!



CIPARSKI APOEL nastavlja sa sjajnim rezultatima u Ligi prvaka, a večeras je bez golova remizirao s Zenitom u St. Petersburgu, potvrdivši tako prvo mjesto na tablici. APOEL je do boda u St. Peterburgu došao misleći prvenstveno na obranu vlastita gola, a kakvo je bilo stanje na terenu najbolje će reći podatak da je ukupni omjer udaraca prema vratima bio 23-1 u korist Zenita.

Nevjerojatno, i nakon pet kola u skupini s Zenitom, Šahtarom i Portom APOEL je bez poraza, već ima dvije pobjede i tri remija, osiguravši tako plasman u osminu finala Lige prvaka. Zenit je pak s osam bodova trenutno na drugom mjestu, a dosta toga ovisi o ishodu večerašnjeg dvoboja Šahtara i Porta.

Inače, u utakmici Zenita i Apoela u prvom su planu cijelu utakmicu bili su navijači koji su čak dva puta prekidali utakmicu. Prvi put u 33. minuti, a zatim i u 57. minuti nakon čega je njemački sudac poslao igrače u svlačionicu. Igrači Zenita u međuvremenu su otišli moliti navijače, najuporniji je bio Širkov koji se popeo na tribinu, a susret je nakon 6-7 minuta stanke ponovo nastavljen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.