OSIJEK - KIZILŽAR 0:2

ANKETA Treba li Nenad Bjelica dati ostavku?

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEK se nije uspio plasirati u 3. pretkolo Konferencijske lige nakon što je u uzvratnom susretu 2. pretkola izgubio na svom terenu od kazahstanskog Kizilžara s 0:2 (0:0) te tako ispustio prednost od 2:1 koju je stvorio u prvoj utakmici. Tijekom utakmice mogli su se čuti povici s tribina "Nenade, odlazi", upućeni treneru Osijeka Nenadu Bjelici.

Nezadovoljni navijači Osijeka na društvenim su mrežama sugerirali da bi Bjelica nakon ovog debakla mogao napustiti klub. Bivši igrač Osijeka Robert Špehar rekao je u emisiji na Max Sport televiziji da Osijek ove sezone ne igra dobro. Odgovornost je za to nakon utakmice s Kizilžarom preuzeo Bjelica.

Je li Bjelica gotov?

"Ovo je katastrofalan rezultat za nas, ja preuzimam svu odgovornost za nas. Na kraju smo imali tri napadača na terenu, ali nismo ništa mogli. Pokazali smo nemoć, a ja sam za to kriv. U Kazahstanu smo odlično izgledali, a danas smo izgledali loše. Morat ćemo prespavati noć i sutra se pripremiti za Belupo'', rekao je Bjelica.

Treba li Bjelica nakon debakla protiv kazahstanske momčadi koja se u svom prvenstvu bori za opstanak dati ostavku ili mu ipak treba dati priliku da popravi stvari u prvenstvu i Kupu? Svoje mišljenje možete izraziti u našoj anketi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.