LIGA PRVAKA

Alisson čudesnom dvostrukom obranom spasio Liverpool u Salzburgu

Screenshot

ALISSON BECKER, golman Liverpoola, s dvije sjajne uzastopne obrane udaraca Salzburgovog napadača Hee-Chan Hwanga pri rezultatu 0:0, spasio je Redse u prvom poluvremenu utakmice posljednjeg kola skupine Lige prvaka. Liverpool je na kraju slavio 2:0.

Vratar prvaka Europe oba šuta skinuo je iz neposredne blizine. Prvi mu je Hwang uputio ljevicom u bliži, Alissonov lijevi kut. Golman Liverpoola uspio je zaustaviti udarac iako je već bio padao u suprotnu stranu.

Odbijena lopta vratila se Hwangu, koji opet puca lijevom nogom, ali sada u suprotni, Alissonov desni kut. Međutim, vratar Redsa raširio se pred golom te tako desnom rukom obranio i ovaj teški šut te tako omogućio Liverpoolu da na poluvrijeme ode s 0:0.

Da je utakmica završila neodlučeno, Liverpool bi prošao skupinu kao drugoplasirani, iza Napolija. U slučaju pobjede Salzburga kojom bi prvak Austrije nadoknadio poraz 3:4 na Anfieldu, osvajač Lige prvaka ispao bi iz natjecanja u kojem brani naslov. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Alissonovih obrana možete pogledati OVDJE.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.