AJAX

Ajax predstavio novog trenera

Foto: Profimedia

NIZOZEMSKI velikan Ajax predstavio je novog trenera. Erik ten Hag od sljedeće sezone seli na klupu Manchester Uniteda, a to je zahtijevalo reakciju amsterdamskog kluba. Ona je sad stigla u vidu potvrde da momčad preuzima Alfred Schreuder. Schreuder je od siječnja vodio Club Brugge, pa je bilo potrebno dogovoriti se i s belgijskim klubom i samim Schreuderom, koji je veliku većinu trenerske karijere proveo na mjestu pomoćnika glavnog trenera.

Tu je dužnost obnašao u Ajaxu baš pod Ten Hagom, Vitesseu, Hoffenheimu i Barceloni, a jedini samostalni izleti na klupu bili su mu u Twenteu, kratko u Hoffenheimu i sad opet kratko u Club Bruggeu. Ugovor je potpisan na dvije sezone uz mogućnost produljenja za dodatnu godinu.

"Ovo je čast i zadovoljstvo koje objeručke prihvaćam. Sretan sam što se vraćam u klub u kojem sam uživao godinu i pol. Želim trofeje s klubom i da momčad, s dobrim balansom mladih i iskusnih igrača, igra atraktivan nogomet", rekao je Schreuder, koji će se Ajaxu priključiti nakon što do kraja odradi sezonu u belgijskom klubu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.