Nekada slavni napadač poslije propalog transfera u Lyon: "Nakon Dinama se sve promijenilo"

Foto: Getty Images / Guliver Image

BIVŠI napadač Monaca, Arsenala, Manchester Cityja, Real Madrida, Tottenhama i Crystal Palacea Emmanuel Adebayor trebao je postati novi igrač Lyona. Međutim, transfer je propao, iako je bio spreman trogodišnji ugovor. A, 32-godišnji nogometaš iz Toga za sve krivi utakmicu s Dinamom u Ligi prvaka.

"Mislim da je pobjeda protiv Dinama od 3:0 u Ligi prvaka sve promijenila. Naravno da sam malo razočaran, pa nije mi jasno zašto su smišljali ove smiješne isprike ako me uopće nisu željeli? Ja nastavljam dalje, ali ispala je ovo jako smiješna priča", rekao je Adebayor.

On je otkrio da ga Lyon nije želio pustiti na Afrički kup nacija, koji će se igrati ove zime.

"Ma trebaju se ubiti ako traže takve isprike. Ja sam kapetan svoje reprezentacije i kako mogu uopće tražiti da ne idem? Razumjeli bi da Francuz odbije ići na Euro?", pita se napadač, koji se od početka nije razumio s trenerom Brunom Genesiom.

"Htio je znati jesam li oženjen, imam li djece. A mogao je to sve provjeriti na internetu. Pitao me kako ću razgovarati s mladim igračima u klubu u slučaju problema, na kojoj se poziciji vidim. Već 15 godina igram na najvišoj razini, radio sam s najboljim trenerima svijeta Wengerom, Mourinhom, Deschampsom, Mancinijem. No, imao sam osjećaj da me uopće nije poznavao u trenutku kada smo dogovorili ugovor", smatra Adebayor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.