Adana dan prije utakmice s Osijekom dovela bivšeg napadača Milana

Foto: Adana Demirspor

OSIJEK je ukupnom 3:1 pobjedom prošao mađarski ZTE u drugom pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Uzvratna utakmica u Mađarskoj završila je pobjedom Osijeka 2:1, s tim da su Osječani i kod kuće pobijedili 1:0. Sljedeći Osijekov protivnik je turski predstavnik Adana Demirspor, koja je u drugom pretkolu izbacila rumunjski CFR Cluj ukupnom pobjedom 3:2. Prva utakmica u Rumunjskoj prije sedam dana završila je 1:1.

Četvrta momčad Turske

Adana prema Transfermarktu vrijedi 42.2 milijuna eura, dok Osijek vrijedi 22 milijuna eura manje. Adanin najskuplji igrač je Nigerijac Henry Oynekuru (25), koji nije igrao protiv Cluja. Momčad vodi proslavljeni nizozemski centarfor Patrick Kluivert, a prošle sezone Adana je u turskom prvenstvu završila na četvrtom mjestu, iza Galatasaraya, Fenerbahčea i Bešiktaša.

A od danas Adana ima još jednog napadača. U klub je stigao Mbaye Niang, bivši napadač Milana. Ovaj 28-godišnji Senegalac potpisao je s turskim klubom ugovor na dvije godine, a stigao je iz Auxerrea kao slobodan igrač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.