Zelg i Ricco pred okršaj u Areni: "Obojica smo gladni pobjede"

Foto: Fightsite

DVA DANA pred Final Fight 8 u zagrebačkoj Areni održana je konferencija za medije. Pred novinare su izašli predsjednik FFC-a Orsat Zovko te borci Zelg Galešić, Ricco Rodriguez, Mladen Brestovac, Ivica Trušček i Francisco Barrio.

"Izuzetno mi je drago da smo uspjeli okupiti ovako elitne borce. Svi ste vidjeli da rastemo iz eventa u event, a ovo je definitivno najjača FFC-ova priredba do sada. Čak nekoliko mečeva moglo bi ovog puta konkurirati za glavnu borbu večeri", rekao je Zovko na početku.

Ricco u ovu borbu ulazi s dva poraza iza sebe, ali ista je situacija i kod njegovog suparnika Zelga.

"Dva poraza u posljednjim nastupima mene su zapravo samo motivirali da ovog puta treniram još jače i budem što spremniji za meč u Zagrebu. Iza Zelga su isto dva poraza, tako da sam uvjeren da gledatelje čeka odličan meč, oboje smo gladni pobjede", izjavio je nekadašnji UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.

"Ricco će sutra pjevati pjesmice u sauni"

Ovo je meč dogovoren u "catch weightu" do 95 kilograma. "Ja sam što se tiče kila u odličnoj situaciji, već sad sam spreman za vaganje, dok kod Rodrigueza ipak to nije slučaj. On će sutra prije vage morati pjevati pjesmice u sauni, a ja se osjećam odlično."

Čelni čovjek FFC-a još se jednom osvrnuo i na novi format eventa. "Naša želja bila je gledateljima prirediti praktički dva odlična eventa u jednoj večeri. Mislim da smo to i uspjeli, u Areni će se održati sjajne borbe i na FFC-u i na FFC Challengeru. Ove godine tek postavljamo neke stvari, pratimo reakcije, dobili smo brojne zanimljive i korisne savjete i prijedloge, a uskoro ćemo predstaviti cijeli koncept za 2014. godinu", otkrio je Zovko koji je ranije dobio službenu obavijest o ozljedi Sergeija Lascenka koji je ovog petka trebao nastupiti u Zagrebu.

Otpao Laščenko, upao Elmir Mehić

Poznati ukrajinski borac teško se ozlijedio te je hitno otišao u bolnicu gdje je postavljena vrlo loša dijagnoza. Radi se o slomljenom gležnju i prema tome neće biti u stanju nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Njegov protivnik Mladen Kujundžić ipak neće ostati bez borbe, brzom reakcijom pronađena je zamjena, a umjesto Lascenka će nastupiti talentirani bosansko-hercegovački kick boksač Elmir Mehić. On je trebao nastupiti i ranije ovog mjeseca na FFC-u 7 u Sarajevu protiv Alije Tucka, ali taj je meč, kao i cijeli event, odgođen zbog teže ozljede Dževada Poturka.

Pogledajte što su još rekle zvijezde novog zagrebačkog borilačkog spektakla!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.