"Zagrebe, stižemo!" Bečka Austrija petardom najavila dvoboj protiv Dinama

Foto: Guliver Images/Getty Images

"ZAGREB wir kommen!", orilo se arenom Generali nakon što je bečka Austrija u sklopu 5. kola austrijske Bundeslige potopila Neustadt s 5:0. Momčad Nenada Bjelice na najbolji je mogući način odradila generalku uoči prve utakmice 4. pretkola Lige prvaka koja se igra u srijedu, 22. kolovoza, na Maksimiru.

Trener Dinama, Krunoslav Jurčić, morat će studiozno proučiti igru austrijske momčad, koja je jednostavno "eksplodirala" na domaćem stadionu protiv Neustadta. Bečka Austrija povela je u 7. minuti preko Gorgona, a u 28. minuti na 2:0 povisio je Jun. U 70. minuti Hosiner je zabio za 3:0, a zatim je na scenu stupio jedan od najopasnijih igrača koje Bjelica ima u svom arsenalu - Marko Stanković.

Nedavno smo u analizi istaknuli ovog napadača, koji je u posljednjih devet utakmica zabio sedam pogodaka. Naime, Stanković je u 75. minuti postigao pogodak za 4:0.

Točku na "i" postavio je Hosiner svojim drugim golom na utakmici u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

FK Austria Wien – SC Wiener Neustadt 5:0 (2:0)

Austria: Lindner - Koch, Rogulj, Ortlechner, Suttner - Holland, Mader, Stanković (78. Okotie) - Gorgon (46. Royer), Hosiner, Jun (76. A. Grünwald)

Wiener Neustadt: Siebenhandl - Mimm (61. Stangl), M. Wallner, Mally, Martschinko - Hlinka - Pollhammer, Rauter, Angeler (71. Dobras), Fröschl (85. Wetteveen) - Pichlmann

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.