Zagreb protiv Kiela za Final Four - Balić: Najgore moguće!

U ČETVRTFINALU Lige prvaka rukometaši Croatia Osiguranja Zagreb igrat će protiv njemačkog Kiela!

Odlučeno je to ždrijebom u sjedištu Europske rukometne federacije (EHF) u Beču. Prve utakmice igrat će se između 18. i 22. travnja, a uzvrati su na programu od 25. do 29. istog mjeseca.

Nedugo nakon ždrijeba tehnički tajnik CO Zagreba Ante Ančić izrazio je nezadovoljstvo ishodom: "Trebat će nam puno sreće i iskustva da prođemo Kiel. Nadam se da se možemo boriti s njima. Ovo je najgori suparnik za sve. Kad smo dolazili u Beč govorili smo 'samo ne Kiel', a izvukli smo upravo njih", otkrio je Ančić:

"Čekaju nas zanimljive utakmice, posebno ona prva koja će se igrati u Zagrebu. Imamo šansu, ne preveliku, ali malena postoji i probat ćemo je iskoristiti. Očekujem punu Arenu, naši ljudi znaju tko je Kiel. Prepoznat će snagu našeg protivnika i doći u velikom broju. Dobar rezultat za uzvrat? Deset razlike za nas", našalio se Ančić.

Generalna menadžerica Kiela, Sabine Holdorf-Schust, bila je sretna nakon što su kuglice spojice klub sa sjevera Njemačke sa Zagrebom:

"Dobar je ovo ždrijeb za nas, igrali smo njima i ranije uzbudljive utakmice. I mi i oni imamo dobru momčad. Lani smo za prolaz na Final Four igrali s Barcelonom, ove godine nas čeka Zagreb. Možda malo lakši protivnik, ali to ne smijete govoriti u ovoj fazi natjecanja", rekla je Holdorf-Schust.

"Najgore moguće", tako je reagirao Ivano Balić na vijest da Kiel stiže u Arenu: "Ne treba puno filozofirati, u najboljoj su formi, cijelu godinu igraju najbolji rukomet. Borit ćemo se i probati izvući što bolji rezultat", poručio je Ivano:

"Sigurno nećemo izaći s bijelom zastavom. Treba igrati čvrsto u obrani kao što smo igrali prije tri-četiri godine protiv njih, ne dati im da trče i razmašu se. Najjači su u polukontri, imaju par akcija u toj polukontri koje dobro rješavaju. Najbolje se otvaraju i treba paziti na to pa možda nešto možemo i srediti", zaključio je.

Četvrtfinale rukometne Lige prvaka:

Kopenhagen - Barcelona

Ademar Leon - Fuchse Berlin

Croatia Osiguranje Zagreb - Kiel

Cimos Koper - Atletico Madrid

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.