"Zadnja linija nam se raspala, ali Modri se varaju ako misle da će im biti lako kao protiv Rijeke"

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

VELIKI derbi Hajduka i Dinama, koji je na rasporedu ove nedjelje od 18 sati najavili su Goran Jozinović i Avdija Vršajević.

"Znamo što derbi u Splitu znači, sigurno će biti dobra atmosfera. Vjerujemo u sebe, pogotovo nakon pobjede u Koprivnici, koja je pokazala da smo napravili izvrsne pripreme. Očekivanja su velika, idemo na pobjedu. Od prve minute krenut ćemo agresivno. Da, zadnja linija nam se raspala, ali vjerujem da će bilo koji igrač kojeg trener postavi na to mjesto ispuniti zahtjeve", rekao je Jozinović u uvodu.

"Dinamo će pretpostavljam igrati kao protiv Rijeke, napadački, ali ne želimo se opterećivati. Ovo će za njih biti potpuno drukčija utakmica nego protiv Rijeke. Ne plašimo nikoga, ali respektiramo ih kao momčad s puno dobrih pojedinaca poput Samira, Bećiraja i Čopa. Neka bude 1:0, nije uopće važno tko će biti strijelac", dodao je.

Avdiji Vršajeviću ovo će biti prvi poljudski derbi

"Nezahvalno je prognozirati rezultat, ali bilo koja pobjeda bi me zadovoljila. Pred našim navijačima može nas jedinom može pobjeda zadovoljiti, pa makar i autogol u 90. minuti", rekao je bih reprezentativac.

"Atmosfera na Poljud neusporediva je s bilo kojom drugom. Ono što sam doživio protiv Intera nisam doživio nikada u karijeri, teško je ne dati sve od sebe u tim okolnostima", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.