White odustao od meča GSP vs Anderson, u igru upada Nick Diaz!

Foto: Fightsite

MMA fanovi diljem svijeta proteklih dana nestrpljivo iščekuju vijesti iz SAD-a i pažljivo prate svaku izjave Dane Whitea ne bi li napokon saznali kada ćemo gledati jedan od najvećih mečeva u povijesti UFC-a. Radi se, naravno, o dvoboju Georgesa St-Pierrea i Andersona Silve. No, čini se da od toga ipak neće biti ništa, barem ne u bližoj budućnosti.

Predsjednik UFC-a odlučio je popustiti i pristati GSP-u dogovoriti neku drugu borbu, a čini se da će priliku ući u oktogon s aktualnim prvakom u velter kategoriji dobiti trenutno suspendirani Nick Diaz!

"Dana mi je upravo otkrio da GSP želi meč protiv Nicka Diaza i to će vjerojatno biti dogovoreno. Njegovi mečevi protiv Andersona i protiv Hendricksa će ipak trebati pričekati, a ovo je vijest s kojom još uvijek čak ni Nick nije upoznat. No, Dana ipak smatra da će Anderson prije odlaska u mirovinu odraditi borbu protiv GSP-a i Jonesa", otkrio je javnosti iznimno zanimljive informacije Ariel Helwani, jedan od najpoznatij MMA novinara.

Meč GSP-a i Nicka Diaza mogao bi se održati najranije krajem veljače, no i to je malo vjerojatno s obzirom da UFC zasad još uvijek nema dozvolu za promociju priredbe s Nickom zbog njegove suspenzija zahvaljujući padu na doping testu jer je koristio marihuanu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.