Vonn u teškoj depresiji: Razvod ne pristaje mom slatkom imidžu, ali više nisam mogla tako

Foto: AFP

AKTUALNA osvajačica Velikog globusa Lindsey Vonn definitivno je odlučila uzeti stanku u Svjetskom kupu. Vonn se vratila u SAD i sigurno će propustiti ovotjedne utrke u švedskom Äreu, a kad će se vratiti u Europu, još uvijek nije poznato.

"Nisam više mogla ni ustati iz kreveta. Obuzelo me potpuno beznađe, kao da sam zombi. Nisam mogla ni plakati. Svima se čini da je sve u mom životu savršeno, ali i ja se moram boriti kao i svi drugi", rekla je Vonn u intervjuu za magazin People, potaknuvši nagađanja da su problemi počeli otkad se rastala od svog supruga Thomasa.

"Svi znaju da je brak komplicirana stvar. Moj jednostavno nije funkcionirao i činio me nesretnim. Ništa se loše nije dogodilo, ali jednostavno sam se osjećala jadnom, nesretnom", istaknula je.

"Razvod braka ne pristaje mom slatko imidži, ali nisam se mogla više nositi s tim, čak ni pod uvjetom da više nikada ne osvojim nijednu utrku u svjetskom Kupu", dodala je.

"Vjerujem da će mi neko vrijeme odsutnosti s planina pomoći da ponovno povratim fizičku snagu koja mi treba da bih se mogla mjeriti na razini koju od sebe tražim", za kraj će Vonn.

Inače, Vonn se na sportskom planu opasno približila dugogodišnjem rekordu austrijske skijaške legende Annemarie Moser-Pröll. Ona sa 62 pobjede predvodi listu najuspješnijih skijašica svih vremena, dok Vonn kao 28-godišnjakinja već ima 56.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.