Tudor: Ako primimo gol, u stanju smo zabiti dva!

Foto: Ante Čizmić / Cropix

PRED Hajdukom nije utakmica sezone, jer gostovanje u Tbilisiju kod Dile Gori teško se može tako shvatiti. No, Splićani će u četvrtak od 18 sati igrati za spas europske sezone.


Razočaranje nakon poraza na Poljudu u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Europa ligu bilo je veliko, posebno zbog dvadesetak propuštenih prilika domaćih. Na ispadanje od Gruzijaca mnogi se boje i pomisliti, ali trener Hajduka Igor Tudor je, čini se uspješno, skinuo pritisak sa igrača. Na uzvrat su otputovali puni optimizma i samopouzdanja.

"Optimizam postoji jer ga na nečemu temeljimo, ali se ne zavaravamo da ćemo lako ili sigurno proći. U prednosti su zbog 1:0, ali dolazimo ohrabreni igrom u prvoj utakmici. Imamo lijepi teren, fini ugođaj, momci su u dobroj formi, idemo odigrati najbolje što možemo pa ćemo vidjeti je li to dovoljno za prolaz", rekao je Tudor dodavši:

"Očekujem utakmicu sličnu prvoj, ali očekujem da zabijemo šanse koje stvorimo. Ako primimo gol, mislim da smo u stanju zabiti čak i dva".

"Momci nemaju imperativ prolaza, ali bilo bi lijepo... Imamo svoje šanse. Takve utakmice su najljepše". 

Konačni sastav još nema:

"Još su neka pitanja otvorena, ali vidjet ćemo, tko bude najspremniji će igrati, ostali nekom drugom prilikom", zaključio je Tudor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.