Trojica Zagrepčana potpisala za Hajduk

Foto: Hajduk/Miro Gabela

HAJDUK je predstavio nova pojačanja. Igor Tudor na raspolaganje je dobio trojicu novih igrača; Marka Pejića, Josipa Juranovića i Tomu Bašića, koji je prošle godine potpisao za Bijele. Zanimljivo je da su sva trojica rođena u Zagrebu.

Juranović je široj javnosti poznat od prosinca prošle godine kada se, uostalom, pojavila informacija da je Hajduk zainteresiran za igrača koji nastupa za trećeligaša. Tada se nagađalo da je Hajduk za Juranovića isplatio 200 tisuća eura, službene potvrde takve informacije nema.
 

 
Hajduk je svojim navijačima predstavio Juranovića kao igrača koji je nastupao za Croatiju Sesvete i Dubravu, a bio je član i amaterske reprezentacije Hrvatske. Ugovor je potpisao do ljeta 2018. godine.

Toma Bašić prošle je godine potpisao za Hajduk, ali je polusezonu odradio u Rudešu. Bio je član U-19 reprezentacije, a ovo su mu pripreme u kadru trenera Tudora.

Pejić je prošao nogometnu školu Dinama, bio je član Siene pa Radnika iz Sesveta, a zatim za Hajduk je potpisao za ljeta 2018. godine.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.