Trener Dile Gori odgovorio Tudoru: "Hajduk bio bolji!? Pogledajte snimku!"

Foto: Cropix

ODUŠEVLJENJU i radosti u svlačionici Dile Gori nije bilo kraja. Gruzijci su s dva puta po 1:0 izbacili Hajduk u 3. kolu doigravanja za Europa ligu.

> Nikad Gori Hajduk

> Tudor: Ostavili smo bolji dojam


Trener Dile Gori Giorgi Devdariani nakon utakmice je rekao:

"Odigrali smo bolju utakmicu! Pobijedili smo zahvaljujući brzim kontranapadima i potpori navijača. Potpuno zaslužena pobjeda. Momčad je igrala puno bolje nego u Hrvatskoj, jer u Splitu su uvjeti na terenu bili jako loši pa nismo mogli razviti svoju igru. Radili smo pogreške, ali manje nego u prvom susretu. ".

Nije Gruzijac ostao dužan Igoru Tudoru pa je dodao: "Tudor je bio dobar igrač, ali kao trener... Podcijenio nas je u prvoj utakmici. Tudor misli da je njegova momčad bolje izgledala, ali pogledajte snimku i izbrojite šanse".

"Jako smo sretni zbog pobjede. Učinili smo sve kako bismo postigli cilj. Hvala navijačima i cijeloj momčadi, čestitam svima na ovom uspjehu", govorio je nakon utakmice presretni gruzijski veznjak David Bolkvadze.

Vratar Revishvili imao je lakši posao nego u prvoj utakmici jer su Hajdukovi igrači teško kreirali prave prilike. "Bilo je još napetije nego u Hrvatskoj. Imali smo više odgovornosti i željeli smo se dokazati navijačima", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.