Trener Celtica strahuje od nezaustavljivog Soudanija

Foto: Hina

DINAMO u četvrtak nastavlja natjecanje u Europskoj ligi gostovanjem u Glasgowu kod Celtica. Hrvatski prvak u prvom kolu na Maksimiru je razbio rumunjsku Astru s 5:1, a tri goal zabio je El Arbi Soudani.

"U toj utakmici vidjeli smo senzacionalnog Soudanija koji je igrao u napadu ili napadao s desne strane. Jako je opasan", otkrio je trener Celtica Ronny Deila nakon što je gledao Soudanija protiv Astre i u remiju bez golova sa Slavenom.

Je li Dinamo razbio Astru zato što je jak ili što je rumunjski doprvak loš?

"Mislim da je zato što je Dinamo dobra momčad. Odigrao je dobru utakmicu, ali mi je teško nakon ovoga reći na kakvoj je razini Astra. Dinamo je iskoristio svaku priliku u prvom poluvremenu, pa se teško vratiti nakon 0:3."

"Navijači, podržite nas protiv Dinama"

Trener škotskog prvaka smatra kako je Celticova velika prednost domaći teren.

"Već godinama smo fantastični na svom travnjaku u Europi. Imali smo dobrih utakmica i na gostovanjima, ali se uvijek radujemo utakmicama na domaćem terenu", rekao je Deila i pozvao navijače na utakmicu protiv Dinama.

"Pun stadion ima veliki značaj na naše igrače. Navijači nam trebaju, fantastični su i zbog njih imamo veliku prednost na Celtic Parku."

"Dinamo voli igrati nogomet i nadigravati se"

Deila je za kraj otkrio još jedan razlog zašto se raduje utakmici s Dinamom...

"Dinamo voli igrati nogomet. Voli se nadigravati i očekujem jako dobru utakmicu. Sve momčadi s Balkana su taktički vrhunski pripremljene i spremne su na sve kako bi pobijedili."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.