Stuttgart stigao u Rijeku, Mišković obećao: Bacit ćemo ih na koljena!

Foto: Stuttgart; Facebook, Twitter, Google+

U ČETVRTAK je na rasporedu susret 4. pretkola Europa lige u kojem Rijeka na Kantridi dočekuje Stuttgart, a njemački je sastav predvođen sportskim direktorom Fredijem Bobicem u srijedu stigao u Hrvatsku.

"Kantrida je prekrasno mjesto", rekao je Bobic njemačkim novinarima.

"Stadion je okružen stijenama i prekrasnim Jadranskim morem, a navijači Rijeke sposobni su napraviti nevjerojatnu atmosferu", nadodao je Bobic, koji je dres Rijeke nosio 2006. godine.

"Moramo pobijediti", nastavio je. "Ulazak u Europa ligu podigao bi nam samopouzdanje i onda bismo napredovali u Bundesligi", objasnio je Bobic.

"Želimo proći dalje"

S druge strane, predsjednik Rijeke Damir Mišković smatra kako njegova momčad može srušiti "njemačkog diva".

"Mi ćemo igrati na pobjedu, želimo proći dalje. Bacit ćemo Stuttgart na koljena", rekao je Mišković, koji smatra da je najjači adut njegove momčadi trener Matjaž Kek.

"On je izvrstan taktičar, konstantno komunicira s igračima. Utjecao je na njihov mentalitet, a to se sve vidi na terenu", objasnio je predsjednik Rijeke za Stuttgarter Zeitung.

Nijemci podsjećaju da je Kek u posljednjih 10 utakmica izvrtio 26 igrača, ali da se zna kostur momčadi - branič Dario Knežević, veznjaci Mate Maleš i Anas Sharbini te Leon Benko, "najbolji napadač Rijeke".

Inače, utakmica između Rijeke i Stuttgarta na rasporedu je u četvrtak od 20:30 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.