Srbi se rugaju: "Ne možemo spavati koliko se bojimo atmosfere na Maksimiru"

Foto: Cropix

VLADIMIR STOJKOVIĆ, vratar reprezentacije Srbije, poručio je da se ne boji atmosfere na Maksimiru.

> Počelo okupljanje Orlova: Ako izdržimo uvodnih 30 minuta na Maksimiru možemo do iznenađenja

"Vidjet ćemo hoće li Hrvati uspjeti pokazati ono što tvrde, da su za klasu bolji od nas. Što se tiče atmosfere na Maksimiru... ne mogu spavati koliko sam zabrinut. Šalim se, straha nema! Ova utakmica nije kao ostale, ali sve je to nogomet", rekao je Stojković u Staroj Pazovi četiri dana uoči utakmice s Hrvatskom.

"Pružit ćemo maksimum i pokušati izvući pozitivan rezultat. Hrvatska je vrhunska reprezentacija, sa svih strana nam prijeti opasnost. Oni mogu napraviti dvije odlične momčadi od igrača koje imaju", rekao je srpski vratar.

Slobodan Rajković, defenzivac HSV-a, povratnik je u reprezentaciju...

"Ohrabruje me kako smo odigrali prvo poluvrijeme protiv Belgije. Kad je teško mi znamo odigrati dobro. Nedostaje nam iskustvo, ali pobijedit će onaj tko se bolje izbori s pritiskom", rekao je Rajković i dodao kako nije pričao o utakmici s hrvatskim suigračem u HSV-u Milanom Badeljem.

Đuričić: U ovoj utakmici nema favorita

Atmsofere u Zagrebu se ne boji niti nogometaš Werdera Aleksandar Ignjovski.

"Ne bojim se atmosfere, pa u Bundesligi stalno igram pred punim stadionom. Koga bih izdvojio kod Hrvata? Marija Mandžukića koji igra u životnoj formi i iskusnog Ivicu Olića."


Filip Đuričić postigao je prošlog vikenda dva gola za svoj Heerenveen.

"Napravio sam lijepu uvertiru tako što sam postigao dva gola. Mi u dvoboju na Maksimiru nemamo čega da se bojimo. To je utakmica u kojoj favorita nema. Moramo u susret ući hladne glave i koncentrirani samo na nogomet."

Hrvatska i Srbija utakmicu igraju 22. ožujka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.