Robben: Naš je problem momčad prepuna ega

ARJEN ROBBEN, nizozemski nogometni reprezentativac, iskazao je nezadovoljstvo kada je zamijenjen u utakmici protiv Njemačke. Nogometaš Bayerna nije izašao na mjestu gdje je njegova zamjena ulazila, već je na drugoj strani "ljutito" preskočio reklamni pano i napustio borilište.

Mnogo puta u svojoj karijeri Robben se našao u situaciji da ga se napada zbog izraženog ega, a upravo je to sam Robben naglasio kao veliki problem u nizozemskoj svlačionici.

"Našli smo se u jako teškoj situaciji i to iz razloga što je naša svlačionica prepuna egoističnih tipova. Nakon Svjetskog prvenstva, gdje smo bili doprvaci, ta su se ega još povećala i to nam strašno šteti u svemu", rekao je 27-godišnjak i dodao:

"Ako želite nešto konkretno napraviti na ovako velikom natjecanju, onda treba vlastite taštine zatomiti. Treba se staviti samo i isključivo u službu momčadi i raditi za nju, a ne za sebe. Na sreću, imamo još uvijek šansu za prolaz, ali se umnogome moramo promijeniti. Jer ovako nećemo ništa dobro ostvariti. Naravno da je svakom igraju najveća želja igrati. Ali, ima nas dosta kvalitetnih i ako netko ostane na klupi, kada krene utakmica, mora ostati skroz u službi momčadi. I čekati svoju šansu", smatra Robben koji je dodao da su mu njegovi prijatelji iz njemačke reprezetacije obećali pomoći pobjedom protiv Danske.

"Čuo sam se s mnogim njemačkim nogometašima. Od njih ćemo dobiti pomoć, oni će pobijediti Dansku. Drugi dio posla moramo obaviti sami."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.