Redknapp platio 9,6 milijuna eura za napadača koji je ove sezone zabio tri gola

Foto: AFP

HARRY REDKNAPP doveo je prvo veliko pojačanje ove zime u pokušaju da spasi Queens Park Rangerse od ispadanja. Za 9,6 milijuna eura iz Marseillea je stigao 26-godišnji napadač Lioc Remy.

Remy je imao odlične dvije sezone u Marseilleu, no ove je zabio samo tri pogotka (jedan u prvenstvu, dva u Europa ligi) dok se borio za mjesto u prvoj momčadi. Najizglednijim se činio njegov prelazak u Newcastle, pa i milanski Inter, no QPR je bio konkretniji.

Francuski je reprezentativac potpisao na četiri i pol godine. "Odlična kupovina za nas. Nisam mislio da ćemo ga uspjeti dobiti. Nismo odustajali. Brz je, zabija i trči, kretanje mu je odlično, ima potencijal za vrhunskog napadača", rekao je Redknapp.

"Harry je odigrao značajnu ulogu u mom dolasku. Dao mi je do znanja da me želi i motivirali su me da dođem u QPR", rekao je francuski napadač.

QPR se spašava pojačanjima: Stiže i Niko Kranjčar?

Ove zime u klub je stigao Izraelac Tai Ben Haim, bivši branič Chelseaja, Manchester Cityja i West Hama.

Redknapp je navodno ponovo zainteresiran za Niku Kranjčara, kojega je doveo u Portsmouth, a kasnije i u Tottenham. U kijevskom Dinamo hrvatski se reprezentativac nije nametnuo i mogao bi nakon samo šest mjeseci napustiti klub. Pitanje je hoće li Englezi biti spremni platiti nemalu odštetu.

QPR je posljednji na ljestvici pet bodova ispod "sigurne zone" sa samo dvije pobjede u 22 utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.