Rampage: Ne predajem se, ali mislim da više ne mogu protiv vrhunskih boraca

Foto: MMA Fighting

LEGENDARNI MMA borac proteklog je vikenda odradio posljednju borbu u UFC-u i još uvijek se ne zna gdje će Quinton Jackson nastaviti svoju karijeru. Odlazak u mirovinu trenutno nije među realnim opcijama, pa se vjeruje da bi mogao ući u Bellatorov ili One FC-ov kavez.

Rampage je postao svjestan da mu njegove godine više ne dozvoljavaju da se natječe na vrhunskoj razini, no nema se namjeru predati.

"Ne znam više mogu li se nositi s protivnicima iz top kategorije. Ovo je prvi put da imam tri poraza u nizu, ali neću se predati. Pokušat ću ispraviti svoje greške i raditi na područjima kojima je potrebno. Osjećam da još uvijek mogu biti dobar ako tako odlučim, siguran sam da još uvijek mogu pružiti odličnu predstavu ukoliko me netko angažirati. To je moja realnost i moram vidjeti što ću dalje. Borim se 13 godina i MMA se od tada mnogo promijenio. Možda bih mogao biti jedan od onih boraca koji samom svojom pojavom izazivaju uzbuđenje, poput Garyja Goodridgea".

"On je odličan ambasador sporta, još prije dosta vremena me naučio da je sve ovo zapravo jedan veliki show i zbog toga uvijek pokušavam zabaviti fanove. Želja mi je sada biti jedan od onih boraca srednjeg ranga", svjestan je Rampage svoje realnosti i trenutnih mogućnosti.

Bellator je već izrazio zanimanje za njegov angažman, ali nije poznato jesu li već započeli pregovore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.