Raffael u Kijevu za devet milijuna eura, CSKA doveo Matiasa Suareza



OGNJEN VUKOJEVIĆ i Niko Kranjčar dobit će novog suigrača u ukrajinskom klubu Dinamu iz Kijeva.

Nakon što je kroz doigravanje ispala u Bundesligu II, berlinska Hertha započela je s rasprodajom svojih najboljih igrača, a jedan od njih je definitivno 27-godišnji Raffael. Brazilac je u četvrtak ujutro napustio austrijsku trening-bazu Herthe, te odletio u Kijev kako bi bio podvrgnut rutinskom liječničkom pregledu.

Iako još uvijek nema točne informacije za koliko će Raffael eura otići u Kijev, nagađa se da je riječ o osam do deset milijuna. Ukoliko će Kijevljani platiti više od 9.2 milijuna, tada će Raffael postati najskuplje prodani igrač berlinske momčadi. Zasada rekord drži Sebastian Deisler koji je 2002. godine za 9.2 milijuna potpisao za Bayern. Raffael će navodno potpisati četverogodišnji ugovor s Dinamom, koji će mu kroz to razdoblje isplatiti oko 20 milijuna eura.

CSKA doveo Matiasa Suareza

Dodajmo kako je CSKA Moskva doveo u svoje redove Argentinca Matiasa Suareza, sada već bivšeg člana belgijskog Anderlechta. Suarez je bio na meti nekoliko klubova, ali je u konačnici potpisao četverogodišnji ugovor s ruskim prvoligašem.

Suarez je 2008. godine stigao u Anderlecht iz Belgrana te je u iduće četiri godine upisao 157 nastupa, za vrijeme kojih je bio autor 47 pogodaka i 40 asistencija. Argentinac je čak dvije sezone bio proglašavan najboljim igrač belgijske Jupiler lige.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.