Prkačinu žao zbog incidenta, Cibona stala iza svog direktora

CIBONA je stala uz svog sportskog direktora Nikšu Prkačina, koji je nakon sinoćnje pobjede Vukova nad Cedevitom, u maniri Tysona na pod složio umirovljenog košarkaša Sinišu Kelečevića.

> U Ciboni ne mogu bez skandala: Prkačin nokautirao Kelečevića!

> Cibona nadmoćna na terenu i tribinama: Zaštitari navijačima oteli transparent "Emile voli te Sanader"

> Cedeviti prijeti nova "metla": Repešini "vukovi" dobili i drugu utakmicu finala!

Prkačin se medijima obratio priopćenjem: "Žao mi je što sam bio sudionik incidenta koji je bacio sjenu na perfektnu utakmicu naše momčadi koja grabi prema naslovu. Zamolio bih da se do svršetka finalne serije ta priča ostavi po strani, a ja ću se o svemu očitovati kad završi sezona. Ispričavam se našim navijačima ako im je zbog mog čina umanjena radost velike pobjede".

"Vodstvo kluba čvrsto stoji uz svog sportskog direktora Nikšu Prkačina", rekao je direktor Cibone Zdenko Antunović Media servisu, nakon sinoćnjeg incidenta u kojem je sportski direktor Vukova Nikša Prkačin šakom u glavu udario Kelečevića...

"Ja to nisam vidio, znam Nikšu Prkačina jako dobro i to je jedan od najboljih ljudi koje sam u svom životu upoznao, a druga strana koja je dobila treba se zapitati", kazao je Antunović.

Inače Cibona sada vodi 2-0 te joj do naslova prvaka nedostaje još jedna pobjeda koju će pokušati ostvariti u subotu pred svojim navijačima. Antunović je također izrazio nadu da će i sljedeće sezone Cibose voditi Jasmin Repeša...

"Nadamo se da će Repeša ostati u klubu, atmosfera je vrhunska i nadamo se da ćemo u sljedećoj sezoni zabilježiti puno pobjeda te da će dvorana biti puna".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.