Portugalski izbornik najavio: Ne znam hoće li Ronaldo igrati, ali želim pobjedu protiv Hrvata!

Foto: Guliver Images/Getty Images

HRVATSKA reprezentacija u ponedjeljak će odmjeriti snage protiv Portugala, a portugalski  izbornik Paulo Bento tvrdi kako očekuje pobjedu protiv Hrvata.

"Napravit ćemo neke promjene u  sastavu. Odmorit ćemo neke igrače  koji su igrali u petak, ali to ne znači da ćemo biti nonšalantni",  rekao je Bento. Portugal se prijateljskom okršaju protiv  Hrvatske u Ženevi okreće nakon pobjede protiv Rusije (1:0), dok s druge strane Štimčeve trupe  trebaju vratiti samopouzdanje nakon teškog poraza od Škotske.

"Želim da moji igrači shvate ovu utakmicu ozbiljno jer nam je to priprema za Sjevernu Irsku.  Zajedno ću sa stručnim stožerom ovu utakmicu iskoristiti kako bih što bolje procijenio igrače.  Ponavljam, očekujem ozbiljnost!",  nadodao je Bento.

Hugo Almeida kreće od prve minute

Ronaldo, Nani i Coentrao  propustili su trening u nedjelju,  pa se postavilo pitanje hoće li  navedeni igrači igrati protiv  Hrvatske. 

"Ima još vremena do početka  utakmice. Moram vidjeti kakva je situacija s igračima, a tek onda  ćemo vidjeti tko će igrati. Svi konkuriraju za utakmicu. Siguran sam da će Hugo Almeida zaigrati od prve minute", poručio je portugalski izbornik, koji se zatim osvrnuo na hrvatsku reprezentaciju.

"Mi ne znamo kako će oni igrati, ne znam hoće li i oni testirati neke igrače ili uigravati akcije. S druge strane, nama će ova utakmica poslužiti da uigramo neke akcije i dobijemo nova rješenja",  za kraj će Bento.

Podsjećamo, prijateljski dvoboj Hrvatske i Portugala na rasporedu je u ponedjeljak od 19:30 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.