Perosh se nasladio nakon velike pobjede: Vinny, ja sam tu, a gdje ćeš ti biti u ponedjeljak?!

Foto: Fightsite

ANTHONY PEROSH priznaje da u svojoj glavi nije očekivao takav ekspresan i efektan nokaut protiv Vinnyja Magalhaesa. U mikrofon Ariela Helwanije je odao prve dojmove nakon možda i najimpresivnije pobjede u čitavoj karijeri.

"Ne, nikako. Nisam to očekivao. Nitko ne voli biti nokautiran pogotovo tako brzo kao što sam ja bio protiv Jimma u zadnjem meču. Ipak, fino je kada si na drugoj strani", objasnio je Perosh i dodao:

"MMA je vrlo težak sport. Dobar si koliko si bio uspješan u zadnjoj borbi. Bio sam malo isfrustriran jer sam se ozljedio prije borbe u Australiji. Sada sam dobro, nema čekanja i veselim se već sljedećoj borbi."

Kako je nožni prst (palac) koji je pretrpio otvoreni prijelom i dugu rehabilitaciju?

"Prst je sada na 100 posto. Tretirao sam to kao lom prsta. Dva mjeseca sam pauzirao da bi kost zarasla, a onda još jedan mjesec rehabilitacije. Kada je zglob sjeo na pravo mjesto, onda je sve dobro. Sada sam na 100 posto."

Kakva je taktika bila za Magalhaesa?

"Znao sam da se može svašta dogoditi. Radio sam mnogo na svim poljima; posebno na udaranju, direktima i kretanju. No, trenirao sam klinč, hrvanje i BJJ. Gdje god bi borba otišla, bio sam dobro spreman. Moj boksački trener je rekao da imam dobru desnicu i da ga nokautiram."

Je li bio siguran da je Brazilac stvarno gotovo nakon udarca i pada na parter?

"Već sam napravio ranije grešku jer sam u nekim mečevima počeo prerano slaviti. Ovaj put sam osjetio te leptiriće u trbuhu kada znaš da si nekoga dobro pogodio i da samo trebaš to dovršiti. Čekao sam da sudac to prekine."

Pokazalo se sudbodnosno ono uskakanje protiv Cro Copa na UFC-u 110 u Australiji?

"Apsolutno ste u pravu. Možda se ne bi sve ovo niti dogodilo, možda bi mi trebalo duže vremena. Borba protiv Mirka me gurnula u UFC. To je istina."

40 godina je Peroshu na leđima. Razmišlja li o mirovini?

"Govorim ljudima da, ako gubim više mečeva nego što pobjeđujem, odustat ću. Isto će se dogoditi, ako mi tijelo više ne može ili ako se više ne želim boriti. Te tri stvari su ključne, no ja se osjećam sjajno. Najbolje ikada i pobjeđujem. Zašto bih odustao?"

Je li ova pobjeda i satisfakcija zbog ružnih riječi koje je Vinny rekao prije meča?

"Da osjećam se jako dobro. Inače se ne volim osvrtati na protivnikove riječi, ali me posljednja Vinnyjeva izjava pogodila. Rekao je da ga trebaju izbaciti iz UFC-a, ako izgubi od mene. Vinny, ja sam tu u UFC-u, a ne znam gdje ćeš ti biti u ponedjeljak", zaključio je s puno stila "Hyppo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.