Paul George s 27 poena srušio Atlantu, Washington dobio i drugu utakmicu u seriji protiv Chicaga!

Foto: Guliver Images/Getty Images

NBA doigravanje nastavljeno je utakmicama između Indiana Pacersa i Atlanta Hawksa, Toronto Raptorsa i Brooklyn Netsa te Chicago Bullsa i Washington Wizardsa.

Indiana je slavila protiv Atlante 101:85, te je tako izjednačila seriju na 1:1. Isto je uspjelo i Raptorsima, koji su pobijedili Netse sa 100:95. Veliku priliku za izjednačenje propustili su Bullsi, koji su na domaćem terenu, nakon produžetka, izgubili od Wizardsa 101:99.

Apsolutni heroj Washingtona na gostovanju kod Chicaga bio je Bradley Beal, koji je postigao 26 poena. Nene je dodao 17, a John Wall 16 poena.

Bullsi su utakmicu završili s trojicom igrača preko 20 poena. Najefikasniji strijelac bio je D.J. Augustin koji je zabio 25 poena, zatim Taj Gibson s 22 i Joakim Noah s 20 poena.

Što se tiče ostalih utakmica, Atlanta je u potpunosti podbacila u svim segmentima igre i zato je ostala na "europskom prosjeku". Hawksima su trebali ponuditi nešto više, ako su namjeravali pobijediti razigranu Indianu koju je s 27 poena predvodio Paul George. Luis Scola ubacio je 20 poena, a George Hill bio je treći strijelac ekipe s 15 poena.

Brooklyn Netsi odlično su se držali na gostovanju kod Raptorsa, ali nikako nisu mogli zaustaviti Demara DeRozana koji je utakmicu završio s 30 poena. Udarne igle Netsa bile su malo sramežljive, pa je tako Kevin Garnett postigao samo 13 poena, Paul Pierce sedam, a prvi strijelac kod gostujućeg sastava bio je Joe Johnson sa 18 poena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.