Ovo je postava Meksika koja bi trebala igrati protiv Hrvatske

Foto: Fotomontaža/Index

MIGUEL HERRERA najavio je kako neće biti promjena u prvom sastavu za utakmicu s Hrvatskom. Ako je vjerovati meksičkom izborniku, onda bi njegova momčad za ključni dvoboj s Hrvatskom trebala izgledati ovako; U formaciji 3-1-4-2 na vratima počinje opjevani heroj protiv Brazil Guillermo Ochoa, a ispred njega trojac Marquez, Rodriguez i Moreno. Vasquez bi trebao čuvati leđa veznom redu gdje su na bokovima Layun i Aguiler, dok igru meksičke reprezentacije grade Guardado i Herrera. Napad prevodi dvojac Dos Santos i Peralta.

"Svi igrači su na sto posto, tako da nema potrebe za mijenjanjem sastava", naglasio je Herrera.

Herrera nije impresioniran hrvatskom reprezentacijom

Meksiko je u prvom kolu pobijedio Kamerun s 1:0, dok su u drugom kolu zaustavili Brazil (0:0).

"Ako izgubimo u ponedjeljak, pokvarit ćemo sve što smo do sada napravili. Imamo dva dana za pripremu utakmice i moramo se što bolje spremiti za Hrvate", poručio je Herrera, kojeg pobjeda hrvatske reprezentacije nad Kamerunom nije previše impresionirala.

"Pa imali su igrača više, tako da to i nije neko mjerilo. Naravno, to ne znači da Hrvatska nije opasna. Njima treba pobjeda i očekujem da će krenuti u napad od prve minute", rekao je Herrera.

Klasa optimist

Andres Guardado posebno je bio optimističan. On bi, naime, popravio gol-razliku svoje reprezentacije u utakmici s Hrvatskom.

"Tko nam brani da u drugi krug prođemo kao prvi u skupini? Izjednačeni smo s Brazilom, samo moramo popraviti gol-razliku. Stoga moramo zabijati i golove, a ne samo igrati dobro", rekao je Guardado.

Podsjećamo, utakmica između Meksika i Hrvatske na rasporedu je 23. lipnja u 22 sata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.