Olsen: Nismo se uplašili Nizozemske i zato smo pobijedili!

MORTEN OLSEN, izbornik danske nogometne reprezentacije, izjavio je nakon velike pobjede njegove momčadi nad Nizozemskom da se nisu uplašili suparnika i da je na pravi način uspio zaustaviti "tulipane".

"Znali smo kako Nizozemci igraju i da su oni uvijek dominantni na terenu. Ako se uplašite, oni to osjete i onda igraju fantastično. Odigrali smo baš onako kako je potrebno da bi zaustavili Nizozemsku", rekao je Olsen nakon utakmice u Harkivu.

Njegov nizozemski kolega Bert van Marwijk smatra da su promašene prilike koštale Nizozemsku poraza.

"To je nogomet. Bili smo odlučni u namjeri da dođemo do pobjede. Smatram da smo bili bolji, ali da bi ostvarili rezultat, potrebno je postići gol. Sada moramo dobiti Njemačku", izjavio je Van Marwijk.

Mark van Bommel, vezni nogometaš Nizozemske, rekao je da su Danci zabili pogodak iz jedine akcije na utakmici.

"Primili smo gol iz jedine opasne akcije koju su Danci napravili na večerašnjoj utakmici. Stvarno sam ostao bez teksta, jer su ovi bodovi bili zaista važni."

"Najmanje pet stopostotnih šansi smo propustili, jednom čak pogodili i vratnicu. To je previše promašenih prilika", rekao je Van Bommel.

Barcelonin Ibrahim Affelay razočaran je zbog brojnih promašenih prilika.

"Imali smo toliko šansi da postignemo pogodak. Morali smo postići bar dva gola, ali nismo. Zato trebamo pobijediti sljedeće dvije utakmice", izjavio je utučeni Affelay.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.