Nakon jedne utakmice u Ligi prvaka, Genoa prati Dinamovca Brozovića

TEK što je debitirao u Ligi prvaka mladi Dinamov veznjak Marcelo Brozović privukao je na sebe pažnju nekoliko europskih klubova.

Đenovski dnevnik Il Secolo XIX piše kako je Genoa zainteresirana za 19-godišnju nadu "modrih" koji se u porazu od Porta na Maksimiru predstavio na europskoj pozornici. Na utakmici su bili skauti talijanskog kluba, a iz Zagreba su otišli zadovoljni viđenim.

Brozović je u Dinamo stigao iz Lokomotive, a s Dinamom je potpisao ugovor na sedam godina. U Genoi vjeruju da će sljedećeg ljeta uspjeti postići dogovor sa Zdravkom Mamićem oko prelaska igrača u njihove redove, no jasno je da će morati pripremiti "nemoralnu ponudu" kako bi udovoljili Dinamovog "gazdu".

Isti list navodi kako su Brozovića pratili Everton i Liverpool.

Talijani sljedećeg ljeta žele i Renata Kelića

Genoa je pronašla pojačanje u još jednom hrvatskom igraču. Iz češkog Libereca žele dovesti bivšeg kapetana mlade hrvatske reprezentacije Renata Kelića. Njega su svojevremeno pratili i Tottenham, Juventus i Roma, no Talijanima je, zbog ograničenja broja stranaca, zanimljiv tek za sljedeće ljeto kada bi hrvatski nogometaši trebali postati građani EU.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.