Na pomolu veliki "trade": Kaka u Inter, Maicon u Real!

GAZZETTA DELLO SPORT tvrdi da je izvjesna zamjena igrača na relaciji Real - Inter u kojoj bi sudjelovali Kaka i Douglas Maicon.

Prema navodima spomenutog izvora telefonski razgovor na tu su temu održali treneri: Interov Leonardo i Realov Jose Mourinho.

Poznato je da je Mourinho veliki simpatizer brazilskog braniča kojeg je vodio u Interu, a mogućnost da ga dovede u Madrid spominjala se i prošle godine. Tadašnji talijanski i europski prvaci mogućnost tog transfera tada su odbacili, no upitno je što bi se moglo dogoditi ovog ljeta.

S druge strane, Kaka je u Italiju došao na nagovor Leonarda, tadašnjeg skauta Milana. Budući da je Leonardo sada Interov trener ne bi trebala čuditi njegova zainteresiranost za brazilskog reprezentativca.

Problem bi moglo biti što je Kaka i dalje emotivno vezan za Rossonere, Interove gradske rivale, s kojima je redovima doživio afirmaciju i bio proglašen najboljim svjetskim nogometašem. Međutim, njegov mentor Leonardo je također bio Milanov vojnik, a evo ga u Interu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.