Mihajlović: Protiv Čilea smo naučili dosta korisnih stvari za nastavak kvalifikacija

NOGOMETNA reprezentacija Srbije slavila je u prijateljskoj utakmici protiv Čilea i tako vratila optimizam uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Sljedeću kvalifikacijsku utakmicu izabranici Siniše Mihajlovića igraju u ožujku protiv Hrvatske u Zagrebu.

"Želio sam prije svega da utakmicom protiv jakog suparnika povećamo iskustvo mladim igračima jer je svaka minuta dragocjena. Plan je bio i da vidimo neke igrače. Svi su odigrali kako sam se nadao, očekivao i svakako zaslužuju pažnju. Bez obzira na to što je ovo bila prijateljska utakmica, naučili smo dosta korisnih stvari iz St. Gallena. Izvjesno je da će biti pojačana konkurencija za nastavak kvalifikacija", rekao je Mihajlović koji je posebno pohvalio Filipa Đuričića koji je debitirao pogotkom.

"Drago mi je da je Đuričić debitirao golom iako svi igrači zaslužuju pohvale. Mogu reći da smo od posljednjih pet utakmica, objektivno, podbacili samo u Makedoniji. Svi ostali dvoboji, uključujući i onaj protiv Belgije, imali su dosta pozitivnih stvari", smatra Mihajlović.

Đuričić: Jednom bljesnem, a onda me nema nigdje

"Bila je ovo jako važna pobjeda za nas, za samopouzdanje, iako se radi o prijateljskoj utakmici. Nije bilo velikih promjena u momčadi, a igrali smo mnogo bolje", rekao je Đuričić nakon debija i dodao da mora naučiti igrati dobro u kontinuitetu.

"Jednom bljesnem, na sljedećoj utakmici nema me nigdje. Znam da to moram da promijenim i naučim igrati dobro u kontinuitetu. Ovo je bilo naše dobro izdanje. Pobijedili smo s 3:1 jednu od najboljih južnoameričkih reprezentacija."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.