Marković je siguran da će nas Uefa kazniti: K´o Boga molimo navijače da ne rade incidente

DOK SE poljskim travnjacima hrvatski nogometaši bore za bodove i četvrtfinale Eura, nekolicina takozvanih naših navijača po trgovima i stadionima silno se trudi sve to uništiti.

"Nema uopće dileme da ćemo biti kažnjeni. To je jasno kao dan, to mi je rečeno svečanoj loži istog momenta", prenio je mišljenje UEFA-nih čelnika predsjednik HNS-a Vlatko Marković nakon bacanja baklji u teren na utakmici protiv Italije. "Nakon prve kazne od 25 tisuća eura ova druga mogla biti drakonska", tvrdi Marković, pa je za sljedeće utakmicu sa Španjolskom putem Media servisa uputio vapaj za mir u Gdanjsku gdje igra Hrvatska.

"U ime cijelog Hrvatskog nogometnog saveza, uime hrvatskog nogometa, molimo ih k'o Boga da sebe zaštite, a to znači da ne rade incidente. Iz čista mira raditi incidente, doći u goste kod nekoga pa napraviti ono što su radili po trgovima Varšave i Katowica je prešlo sve granice", zamolio je Marković hrvatske navijače.

Baklje i tučnjave su jedno, a rasizam na stadionu, koji se navodno dogodio u Poznanu, je nešto na što je Europska nogometna organizacija posebno osjetljiva. Rezultat istrage UEFA-nih komisija očekuje se kroz dan-dva...I nogometaši su nezadovoljni. Baklje su na teren pale nakon što smo postigli zgoditak Italiji. Tada je trebao doći nokaut Azzurra...

"Što Mandžukić kaže 'mi dajemo gol, radujemo se svi kao mala djeca, a oni jednostavno ponište s jednom raketom i do viđenja'. To je izjava našeg igrača koji nas je sve usrećio, a onda odjednom dođe 5-6 ili 15 ili 30 mangupa", zaključuje Marković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.